2A

Hooikt – Hoboken 1-2

De eerste helft was de thuisploeg de betere ploeg en ze kwam op voorsprong toen na een foutieve ingreep Mac-Donald een strafschop omzette. Hoboken kwam net voor rust gelukkig op gelijke hoogte toen een voorzet van Aters binnen waaide. Na rust waren de bezoekers de betere ploeg en via een afgeweken schot van Verdyck kwam het op voorsprong. Hooikt nam nog risico’s maar in de slechte weersomstandigheden kwam het niet meer tot een uitgespeelde kans.

Doelpunten: 23’ Mac-Donald 1-0 (strafschop), 38’ Aters 1-1, 74’ Verdcyk 1-2

3A

Gooreind – Minderhout  2-0

De thuisploeg begon scherp en miste enkele kansen waarna de bezoekers het overnamen, maar er werd niet gescoord in de eerste helft. Na rust speelde Gooreind heel enthousiast en kwam het op voorsprong toen het balverlies bij de bezoekers afstrafte. Minderhout kon zich niet opnieuw in de match knokken en toen een doorgebroken speler werd neergehaald besliste de strafschop de match helemaal.

Doelpunten: 62’ Symens 1-0, 72’ Van Gelooven 2-0 (strafschop)

Merksem – Wijnegem 3-4

De bezoekers begonnen het best en scoorden twee keer in de openingsfase. Merksem schoot toen wakker en Ndigwe scoorde na een misrekening van de doelman en wat later werd Ndigwe diep gestuurd die gelijk stelde. Nog voor rust kwam Wijnegem opnieuw op voorsprong toen Hanssens zich vrij kapt en scoorde. Na rust bleef het spannend en de bezoekers kenden geluk toen een hoekschop door Hubens in eigen doel werd gewerkt. Gys scoorde na een weggewerkte voorzet die in zijn voeten viel de 3-4. De thuisploeg ging nog op zoek naar de gelijkmaker maar in de slotfase trof het nog twee keer de paal zodat het bij 3-4 bleef.

Doelpunten: 2’ Hendryckx 0-1, 8’ Bektas 0-2, 19’ Ndigwe 1-2, 26’ Luyten 2-2, 35’ Hanssens 2-3, 62’ Hubens (og) 2-4, 68’ Gys 3-4

Hoboken B- Essen 1-2

De bezoekers begonnen heel scherp en kwamen al snel op 0-2. Daarna kwam de thuisploeg beter voor de dag maar ze trapte een strafschop naast e miste ook nog twee reuzenkansen. Na rust bleef Hoboken domineren en scoorde de aansluitingstreffer. Hoboken ging nog op zoek naar de gelijkmaker, maar het kreeg geen echte kansen meer .

Doelpunten: 4’ Nelen 0-1, 11’ Ouesiati 0-2, 65’ Van Acker 1-2

Nieuwmoer – Hemiksem 3-1

De thuisploeg startte sterk en kwam al snel op voorsprong via een strafschop van Devers. Hemiksem kwam beter in de match en maakte gelijk toen een bal door de wind vreemde capriolen maakte en  Van De Vijver hiervan profiteerde. Na rust ging Hemiksem op zijn elan door maar na een uur herstelde Nieuwmoer het evenwicht. Sebrechts scoorde de 2-1, ook al een doelpunt waar de wind een rol in speelde. De match bleef in evenwicht maar in de slotminuut beslechte Geuens het pleit helemaal.

Doelpunten: 6’ Devers (strafschop) 1-0, 22’ Van De Vijver 1-1, 71’ Sebrechts 2-1, 90’ Geuens 3-1

3B

SC Duffel – Schriek 7-3

De eerste helft overklaste SC Duffel de bezoekers op alle vlakken en bij de rust stond er al een 4-0 op het scorebord. Na rust ging de riem er af bij de thuisploeg zodat Schriek enkele keren kon tegenscoren, zonder echt opnieuw in de match te komen.

Doelpunten: 14’ De Voecht 1-0, 17’ Kerremans 2-0, 40’ Mombers 3-0, 44’ Coertjens (og) 4-0, 55’ Nijs 4-1, 73’ Kerremans (strafschop) 5-1, 79’ Haddaoui 5-2, 81’ De Bakker 6-2, 89’ De Voecht 7-2, 90’ De Maegd 7-3

3C

Balen – SKS Herentals 4-0

De thuisploeg toonde zich kwalitatief sterker dan Herentals dat moedig weerwerk bood, maar bij de rust al 2-0 achter stond na doelpunten van Gypen en Thoelen. De tweede helft gingen de bezoekers op zoek naar de aansluitingstreffer, maar ze creëerden slechts één kans, terwijl Balen nog twee keer kon scoren en de wedstrijd makkelijk naar zijn hand zette.

Doelpunten: 13’ Gypen 1-0, 32’ Thoelen 2-0, 63’ D.Paesen 3-0, 77’ Thoelen 4-0

De Kempen B – Linda Olen 1-1

In de eerste helft was het een gelijk opgaande match met voor elke ploeg een tweetal kansen, maar alleen Mombaerts kon scoren voor de thuisploeg. Na rust drukte Olen de thuisploeg weg, gesteund door het windvoordeel. Uiteindelijk kon Spiessens verdiend gelijk maken, maar daar bleef het bioj zodat de match eindigde op een billijk gelijkspel.

Doelpunten: 32’ Mombaerts 1-0, 63’ Spiessens 1-1

Oostmalle – Bouwel 1-0

Doelpunten: 82’ Kaers 1-0

4C

Mariaburg B – Heibos 2-2

38’ Van Assche 0-1, 50’ Daemen 1-1, 60’ Willemen 1-2, 90’ Van Gestel 2-2

4D

Hooikt B – Katelijne B 7-5

Putte B – Heffen 1-3

2’ De Prins 0-1, 15’ Smits 0-2, 24’ Clerinx 0-3 , 40’ Beckers 1-3

4F

Dessel B – Herenthout 2-1

15’ Thys 0-1, 47’ Holemans 1-1 (og), 74’ Spooren 2-1