Heikant - Kontich 4-1

De thuisploeg begon het besteet een hoekschop die door Cools werd binnen geklopt. Kontich nam hierna het beste van het spel, maar het miste tot twee keer de gelijkmaker. Na een mooie actie stuurde Verschoren Van Hoogten diep die de 2-0 scoorde. Net voor rust zorgde Damoiseau na een hoekschop voor de overdreven 3-0 ruststand.

Na rust knalde Kontich de eerste kans direct naast maar het behield het overwicht. Na een handsbal ging de bal op de stip, maar Welters pakte de zwak geschoten strafschop van Flebus. De veer was gebroken bij. de bezoekers. Na een mooie actie scoorde Akoela de 4-0, De Cock kon na een hoekschop nog milderen maar daar bleef het bij.

Doelpunten :9' Cools 1-0, 33' Van Hoogten 2-0, 45'Damoiseau 3-0, 75 Akoela 4-0, 78'De Cock 4-1

Tisselt – Boezinge 1-1 (pen: 4-3)

De thuisploeg speelde ene goed eerste helft waarin het ook al had kunnen scoren. Dat gebeurde niet, maar na rust zorgde Al-Balahi voor de verdiende 1-0. Hierna kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd en kregen enkele kansen maar het was pas in de blessuretijd dat Boezinge gelijk maakte na een verwarrende fase met een tweede bal in het spel. In de verlengingen gebeurde niets en bij de strafschoppen kwalificeerde Tisselt zich.

Doelpunten:60’ Al-Balahi 1-0, 93’ Brogniez 1-1

Eindronde tweede provinciale

Zandhoven – Sint-Dimpna 1-0

In een vrij gesloten wedstrijd kreeg de thuisploeg de betere kansen in de eerste helft, maar de bezoekende doelman kon tot twee keer toe de nul op het bord houden. Na rust was Sint-Dimpna gevaarlijker met enkele kopballen die er net niet ingingen. Het leken verlengingen te worden tot de ingevallen Mbachu op rechts door zette, de bal voor doel gaf en Dermaut kopte binnen.

Doelpunten: 85’ Dermaut 1-0

Weelde – Wavria 1-1 (pen:5-4)

Het werd een evenwichtige wedstrijd waarin Wavria de eerste helft de betere kansen kreeg en net voor rust op voorsprong kwam. De tweede helft hield Wavria vrij makkelijk stand tot een bal werd weggewerkt en via Mathijssen in doel belandde. Weelde maakte in extremis gelijk en toonde zich het beste bij het strafschop  nemen.

Doelpunten: 40’Van der Veeken 0-1, 91’ Mathijssen 1-1

Zwijndrecht – Sint-Job 2-1

De thuisploeg was doorlopend de betere ploeg en kreeg ook de beste kansen. In de eerste helft lukte scoren nog niet , maar na een uur bracht Vercauteren de stand op 1-0. Omdat het tweede doelpunt lang uitbleef , bleef de spanning ook in de wedstrijd. Van Aken zorgde zeven minuten voor tijd voor de beslissende 2-0 .

Doelpunten: 61’ Vercauteren 1-0, 83’- Van Aken 2-0, 90’ Mathyssen 2-1

Brasschaat – Hoboken 1-4

De thuisploeg liet het balbezit aan Hoboken dat ook verdiend op voorsprong kwam na twee strafschoppen, een voor hands en een voor een foutieve ingreep. Na rust begon Brasschaat met druk zetten en kreeg Hoboken het even lastig maar de thuisploeg deed zichzelf de das om met twee rode kaarten op vijf minuten. Jacobs kon nog wel tegen scoren op strafschop, maar hierna speelde Hoboken het profeesiooneel uit en scoorde nog twee keer.

Doelpunten: 21’Diaby (strafschop) 0-1, 34’ Bouyalaoui 0-2 (strafschop), 78’ Jacobs 1-2 (strafschop), 84’ Verdyck (strafschop) 1-3 , 90’ Owusu 1-4

Voor degradatie

Wuustwezel – Willebroek 1-1 (pen 7-8)

De wedstrijd verliep heel evenwichtig maar net voor rust bracht Augustijns de thuisploeg op voorsprong. Maar Willebroek was niet aangeslagen en het ging op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam er een kwartier voor tijd via Thijs.Uiteindelijk werd het een echte penaltythriller gewonnen door de bezoekers.

Doelpunten: 45’ Augustijns 1-0, 77’ Thijs 1-1

Derde provinciale

Oevel – Minderhout 0-0 (8-9)

In een wedstrijd tussen twee goed georganiseerde ploegen vielen er weinig kansen te noteren. Het werd dus een penaltythriller waarin Minderhout na 22 strafschoppen aan het langste eind trok.

Nieuwmoer – Berchem B 1-0

Het werd een spannende wedstrijd tussen twee ploegen die sterk aan elkaar gewaagd waren. Ze kregen ook allebei kansen en het was Geuens die na een voorzet het doelpunt van de kwalificatie binnen kopte.

Doelpunt: 68’ Geuens 1-0

Walem – SC Duffel 1-4

De wedstrijd werd in het eerste kwartier beslist toen Duffel de thuisploeg helemaal zoek speelde en drie keer scoorde. Walem kwam deze klap niet meer te boven en in de tweede helft controleerden de bezoekers de partij. Ze scoorden nog een vierde keer en Bouwmeester kon met een mooie omhaal alleen de eer redden.

Doelpunten: 3’ Verschaeren 0-1, 10’ De Backer 0-2, 15’ De Backer 0-3, 52’ Verschaeren 0-4, 72’ J.Bouwmeester 1-4

Schelle – Hallaar 4-1

De bezoekers begonnen goed en waren het eerste half uur baas. Le Blon bracht hen dan ook verdiend op voorsprong. Ook direct na rust miste Hallaar nog twee goede kansen om  op 0-2 te komen. Maar daarna was het liedje van de bezoekers uit en walste Schelle in het laatste half uur nog over Hallaar met een logische 4-1 zege tot gevolg.

Doelpunten: 11’ Le Blon 0-1, 54’ Verbruggen 1-1, 61’ Van Camp 2-1, 67’ De Bruyn 3-1, 76’ Van Camp 4-1

Ezaart – Linda Olen 2-1

Doelpunten: 4’ De Scheemaecker 1-0, 45’ De Scheemaecker 2-0, 81’ Vorsselmans 2-1

Balen – Hemiksem 2-1

De eerste helft was voor de thuisploeg die al snel op voorsprong kwam. De bezoekers konden er niet veel tegenin brengen en rond het half uur scoorde Paesen. De tweede helft kreeg Balen nog enkele kansen om de score op te drijven, het slotoffensief van de bezoekers leverde nog wel de 2-1 op, maar de zege van Balen kwam niet meer in gevaar.

Doelpunten: 6’ D.Paesen 1-0, 33’ S.Paesen 2-0, 90’ Ben Malek 2-1

Degradatie derde

Kasterlee-Sint-Amands 2-1

De wedstrijd zelf kwam maar heel moeizaam op gang. Op het halfuur kopte de hoog opverende Gaukema fraai overhoeks voorbij doelman De Leeuw.1-0 . Kasterlee was wel doorlopend de betere ploeg, maar nervositeit stond mooi voetbal in de weg. Nadir Ziane  in de aanvangsminuut van de tweede periode vrije baan en met een afgeweken schot de gelijkmaker scoorde. Op het uur stond de dwarsligger een tweede treffer van de bezoekers in de weg. Aan de overzijde zorgde de pas ingevallen Adi Kamara in de 67’ na een deviatie van Seba Didier en randje buitenspel voor de.2-1. In het slot miste Kamara alleen voor doel nog de 3-1 en waren de bezoekers niet echt bij machte om nog voor enige dreiging te zorgen.

Doelpunten: 30’ Gaukema 1-0, 46’ Ziane 1-1, 67’ Kamara 2-1

Vierde provinciale

Olen – Zammel 6-0

Doelpunten: 29’Wolput 1-0, 35’ Soontjens 2-0, 49’ Slenders 3-0, 51’ Soontjens 4-0, 60’ Soontjens 5-0, 86’ Janssens 6-0

Muizen – Heultje 1-3

Doelpunten:: 7’ Erdem (og) 0-1, 65’ Rombauts 1-1, 81‘ Geerinckx 1-2, 82‘Goovaerts 1-3

Westmalle – Oosthoven 0-10

Doelpunten: 20’R.Vaes 0-1 (strafschop), 42’ R.Vaes 0-2, 61’ Clijmans 0-3, 63’ Willemsens 0-4, 67’ Clijmans 0-5, 72’ R.Vaes 0-6, 75’ Clijmans 0-7, 78’ R.Vaes 0-8, 80’R.Vaes 0-9, 87’ Clijmans 0-10

Schoten – Oud-Turnhout 0-2

Doelpunten: 11’Van Neylen (og) 0-1, 23’ Hulselmans 0-2

Wechelderzande  - Kontich B 2-1

Doelpunten: 21’ Erfidan 0-1, 45’ Smits 1-1, 49’ Smits 2-1

Meerle – Grobbendonk 1-3

Doelpunten: 3’ Veulemans (strafschop) 0-1, 32’ Schuerwegen 0-2, 36’ Michiels (strafschop) 1-2, 61’ Van den Eynden 1-3

Noorse – Reet 0-6

Doelpunten: 14’ Buysqen 0-1, 18’ Buysen 0-2, 38’ Bessems 0-3, 43’ Buysen 0-4, 63’ Rombouts 0-5, 90’ Verbruggen 0-6