Interprovinciale eindronde eerste provinciale

Tisselt – Humbeek 3-0

In een niet al te hoogstaande wedstijd scoorde Tisselt al bij zijn eerste aanval toen Kerremans een terug gelegde bal in doel trapte.De bezoekers kwamen niet echt in de wedstrijd maar ook de thuisploeg speelde allesbehalve hoogstaand zodat er niet echt veel te beleven viel.  In de tweede helft was het Al-Bahali die Tisselt op rozen zette toen hij naar binnen trok en mooi afwerkte. De thjuisdoelman moest een keer redding brengen met de voet maar voor de rest zorgde Eksel niet echt voor gevaar en in de slotminuten maakte Liekens op de counter de 3-0.

Doelpunten: 2’ Kerremans 1-0, 61’ Al-Bahali 2-0, 87’ Liekens 3-0

Eksel – Heikant 4-2

Heikant speelde een goede eerste helft maar kwam na een foute inschatting op achterstand. Verschoren maakte gelijk, maar ook het tweede tegendoelpunt viel te makkelijk. Haemels zorgde nog wel voor een verdiende gelijke stand bij de rust. Ook in de tweede helft was Heikant de best voetballende ploeg maar de laatste pass kwam vaak net niet aan. In de slotfase kreeg de bezoekende doelman rood na een fout en uit de hierop volgende vrije trap scoorde Bertrands. Heikant nam nog risico’s en die werden afgestraft door Wasiak.

Doelpunten: 10’ Beyen 1-0, 28’ Verschoren 1-1, 33’ Bertrands 2-1, 45’ Haemels 2-2, 86’ Bertrands 3-2, 90’ Wasiak 4-2

Promotie tweede provinciale

Weelde  - Zandhoven 0-2

De eerste helft ging vrij gelijk op. De thuisploeg kreeg een goede mogelijkheid en ook Dermaut kwam voor de bezoekers in schietpositie maar scoren lukte niet. Na de pauze ontbond Zandhoven zijn duivels en Mbachu en Dermaut zorgden al snel voor een comfortabele 0-2 voorsprong.  Weelde kon niet veel terug doen en Zandhoven miste nog enkele uitstekende kansen om de score op te drijven, maar de winst kwam niet meer in gevaar.

Doelpunten: 51’ Mbachu 0-1, 63’ Dermaut 0-2

Hoboken – Zwijndrecht 3-0

In de eerste helft kreeg Zwijndrecht het initiatief maar kreeg niet veel kansen.  Een afstandschot van Bouyalaoui bracht de thuisploeg op voorsprong. Na rust gingen de bezoekers op zoek naar de gelijkmaker en ze zetten Hoboken onder druk maar scoren lukte niet. Het was integendeel Verdyck die de efficiënte thuisploeg op 2-0 zette. Zwijndrecht kon geen vuist meer maken en de ingevallen topschutter Owusu scoorde in de slotfase nog de 3-0.

Doelpunten: 25‘ Bouyalaoui 1-0, 68‘ Verdyck 2-0, 82‘ Owusu 3-0

Promotie derde provinciale

Ezaart – Minderhout 1-1 (pen 5-4)

De eerste helft waren de bezoekers baas en ze kwamen met een mooi doelpunt van Geysen ook verdiend op voorsprong. De thuisploeg had het heel lastig en mocht niet ontevreden zijn met de 0-1 ruststand. Na de pauze kwam Ezaart veel beter voor de dag en Huysmans scoorde de gelijkmaker. De thuisploeg kreeg ook nog kansen op de zege maar het werden verlengingen waarin beide ploegen nog mogelijkheden kregen voor een doelpunt. Maar uiteindelijk waren het de strafschoppen die beslisten en de thuisdoelman kon er een stoppen waardoor Ezaart promoveert.

Doelpunten: 13‘ Geysen 0-1, 65‘ Huysmans 1-1

Nieuwmoer – Balen 1-3

De bezoekers startten zeer fel maar na een twintigtal minuten herstelde Nieuwmoer het evenwicht. Net voor rust kwam Balen met wat geluk op voorsprong via Vanlimbergen. De tweede helft speelde de thuisploeg powerplay zonder al te veel kansen te creeêren. Balen kreeg wel mogelijkheden om de score uit te diepen en een kwartier voor tijd besliste Coeckelberghs de wedstrijd.

Doelpunten: 44‘ Vanlimbergen 0-1, 75‘ Coeckelbergs 0-2, 84‘ Geuens 1-2, 89‘ Huysmans

SC Duffel – Schelle 5-2

Schelle begon het beste aan de wedstrijd maar na een kwartier nam Duffel de controle over de wedstrijd over. Na een hoekschop kopte Vergeylen de 1-0 binnen en wat later  kon Verschaeren na een mooie actie de score verdubbelen. Schelle kwam nog met goede moed uit de kleedkamer maar het was Verschaeren die met zijn tweede van de middag de wedstrijd besliste en voor de promotie zorgde.

Doelpunten: 33‘ Vergeylen 1-0, 38‘ Verschaeren 2-0, 54‘ Verschaeren 3-0, 55‘ De Bakker 4-0, 64’ Keusters 4-1, 70’ De Bakker 5-1, 87’ Keusters 5-2

Eindronde degradatie derde provinciale

Sint-Amands – Berendrecht 4-0

Doelpunten: 2’ Callebaut 1-0, 60’ Verdonck 2-0, 75’ Callebaut 3-0, 85‘ Bougrine 4-0

Promotie vierde provinciale

Heffen – Grobbendonk 2-1

Doelpunten: 35‘ Massart 1-0, 52‘ Baeten 1-1, 53‘ Heremans 2-1

Donk – Reet 6-0

Doelpunten: 18‘ Schillemans 1-0, 28‘ Schillemans 2-0, 36‘ Schillemans 3-0, 40‘ Wilms 4-0, 48’ Schillemans 5-0, 69’ Bollansée 6-0

Boechout – Peulis 3-4

Doelpunten: 43’ Hellemans 1-0, 49’ Lettany 1-1, 52’ Dahman (strafschop) 2-1, 54’ Uytterhoeven 2-2, 57’ Uytterhoeven 2-3, 63’ Dahman (strafschop) 3-3, 68’ Bosschaerts (strafschop) 3-4