Schriek - Groot-Dilbeek 4-1

In de eerste helft viel er niet veel te beleven tot vijf minuten voor rust. De Maegd kopte de 1-0 binnen, een minuut later zette hij Schriek op rozen met zijn tweede. Na rust hadden de bezoekers het meeste balbezit, maar veel kansen kregen ze niet. Een kwartier voor tijd bediende Hamdi Geysels die de 3-0 maakte. Demedts kon nog wel 3-1 scoren, maar toen Gommers Geysels diep stuurde werkte die mooi af. In de volgende ronde trekt Schriek naar de Waals-Brabantse tweedeprovincialer Wavre Limal.

Doelpuntenmaker Geysels was moe maar tevreden. "We hadden dit weekend nog een stage, dus dat zat wel in de benen. Maar we scoorden op de juiste momenten en creëerden wel wat kansen. Onze zege is dus verdiend. Ik hoop toch enkele rondes te overleven in de beker, want dat spreekt toch meer aan dan een gewone oefenmatch."

Doelpunten: 42’ De Maegd 1-0, 45’ De Maegd 2-0, 79’ Geysels 3-0, 82’ De Medts 3-1, 87’ Geysels 4-1

Nielse - Peer 1-2

Doelpunten: 19' Derwa (strafschop) 0-1, 46' De Poorter 0-2, 77' Abdoul 1-2