Eerste

Vorselaar – Antonia 0-2

De thuisploeg begon sterk en de bezoekende doelman moest twee keer gepast ingrijpen. Wat later kreeg ook Antonia enkele goede kansen, maar gescoord werd er voor de rust niet. Na rust startte Vorselaar ook het sterkste, maar grote kansen leverde dat niet op. Antonia knokte zich in de match en na een dieptepass kon Keyzer de 0-1 scoren.Wat later scoorde Matyn de 0-2 en was de match  gespeeld.

Doelpunten: 57’ Keyzer 0-1, 65’ Matyn 0-2

Loenhout – Herselt 3-1

Al in de openingsminuut kregen beide ploegen een grote kans zodat de toon gezet was. De thuisploeg had in de openingsfase het meeste balbezit en na een mooie aanval werd de bal breed gelegd en scoorde Aerts de 1-0. Na rust kwam Loenhout na een aanval over links op voorsprong toen opnieuw Aerts de voorzet afwerkte. Huybrechts bracht met ene prachtige vrije trap van op 25 meter de spanning terug. Herselt miste nog de kans op de 2-2, maar het was Bogaerts die na een collectieve aanval de wedstrijd besliste.

Doelpunten: 16’ Aerts 1-0, 62’ Aerts 2-0, 79+’ Huybrechts 2-1, 83’ Bogaerts 3-1

Ternesse – Ranst 0-1

Doelpunt: 20‘ Celis 0-1

2A

Hooikt – Tor Deurne A 3-0

Op een licht bevroren veld kozen beide ploegen voor de aanval. Er waren wel wat kansen maar het bleef scoreloos tot de rust. Na rust domineerde de thuisploeg en kwam op voorsprong na een eigen doelpunt van Budts. De bezoekers moesten nu risico’s nemen en na een mooie aanval legde Mac-Donald terug op Obbers die vanaf het strafschopgebied binnen schoot. Wat later was het bijna een identiek doelpunt toen Obbers raak trof na een teruglegger van Van Hemert. Obbers was nog dicht bij een hattrick, maar zijn schot trof binnenkant paal terwijl de bezoekers niets meer creëerden.

Doelpunten: 59’ Budts (og) 1-0, 60’ Obbers 2-0, 76’ Obbers 3-0

2B

Arendonk – Kalmthout 0-2

Doelpunten: 26’ Stevens 0-1, 48’ Van Braeckevelt 0-2

Brasschaat – Lille B 4-1

De thuisploeg domineerde vanaf minuut een tegen ene vrij inspiratieloos Lille. Voor rust konden De Braekeler en Jacobs deze dominantiue al omzetten in een verdiende 2-0 voorsprong. Na rust hetzelfde spelbeeld en Jacobs besliste sla snel de match die uiteindelijk eindigde in een logische 4-1 zege voor de thuisploeg.

Doelpunten: 28’ De Braekeler 1-0, 42’ Jacobs 2-0, 50’ Jacobs 3-0, 71’ Paulussen 3-1, 78’ Jacobs -4-1

Mariaburg – Lentezon 1-4

De bezoekers kwamen al snel op voorsprong toen Borgmans na een hoekschop kon scoren. Mariaburg miste de kans op de gelijkmaker en in een gelijk opgaande eerste helft was het Michiels die Lentezon op 0-2 bracht. Na rust kreeg Mariaburg kansen genoeg, het trof enkele keren het doelhout maart de bezoekers straften twee slechte terugspeelballen genadeloos af zodat ze met overdreven 1-4 cijfers wonnen.

Doelpunten: 8’ Borgmans 0-1, 36’ Michiels 0-2, 50’ Michiels 0-3, 81’ Lavrijsen 0-4, 84’ Vanwelkenhuysen 1-4 (strafschop)

Sint- Job – Sint-Dimpna 2-5

De eerste helft waren de bezoekers duidelijk baas en ze liepen verdiend uit tot 0-3. De tweede helft kwam de thuisploeg iets beter voor de dag maar Hoes nam snel alle twijfel weg. De twee doelpunten van Baert in de slotfase leverden niets meer op.

Doelpunten: 17’ Vosters 0-1, 22’ Dams 0-2, 40’ Janssens 0-3, 68’ Hoes 0-4, 81’ Van Thillo 0-5, 87’ Baert 1-5, 88’ Baert 2-5

3A

Berchem B – Ekeren 2-0

De thuisploeg begon flitsend en kreeg de beste kansen.Iets voor het half uur kon Fouquet na een mooie aanval aan de tweede paal afwerken. Ekeren vocht terug en was dan de betere ploeg tot aan de rust. Na rust gingen de bezoekers op hun elan verder en ze domineerden tot iets na het uur de Ekerse doelman werd uitgesloten na een foutieve ingreep. Berchem werd nu opnieuw baas tegend e tien bezoekers en in de slotfase besliste Norrée de match.

Doelpunten: 26’ Fouquet 1-0, 87’ Norrée 2-0

Gooreind – Turk Sport 4-0

De eerste helft speelde de thuisploeg op het bevroren deel en dat maakte aanvallen niet makkelijk hoewel Turk Sport niet sterk voor de dag kwam. Net voor rust kon Van Gelooven dan toch scoren. Na rust dreef Gooreind het tempo op tegen de onmondige bezoekers en uiteindelijk werd het een logische 4-0 zege.

Doelpunten: 40’ Van Gelooven 1-0, 60’ Jong 2-0, 72’ Lejour 3-0, 89’ Van Dyck

Nieuwmoer – Hoboken B 7-1

Na een evenwichtig openingskwartier ging Nieuwmoer helemaal los en scoorde drie keer in tien minuten waardoor de match al zo goed als beslist was. Na rust kreeg de thuisploeg kans op kans en kon het nog uitlopen tot 7-1 .

Doelpunten: 17’ Aerts 1-0, 23’ Geuens 2-0, 26’ Devers 3-0, 56’ De Bruijn 4-0,64’ Geuens 5-0, 68’ De Bruijn 6-0, 85’ Van Dyck 6-1, 88’ Sebrechts 7-1

3B

Hove – VV Duffel 2-3

In de eerste helft speelden de bezoekers heel sterk. Ze gaven weinig weg en creëerden de beste kansen. In het slotkwartier scoorden ze dan drie keer waardoor de match beslist leek. Maar na rust schoot Hove wakker. Peeters maakte al snel de 1-3 en vanaf dan moest Duffel de match ondergaan. Op de counter kreeg het ook nog kansen om het af te maken, maar Hove bleef drukken en in de slotminuten maakte Verdijck de 2-3. Het werd nog even spannend, maar de bezoekers hielden stand.

Doelpunten: 27’ Truyts 0-1, 32’ Minne 0-2, 40’ Truyts 0-3, 48‘ Peeters 1-3, 90‘ Verdijck 2-3

3C

Balen – Flandria 1-0

Doelpunt: 77’ Vanlimbergen 1-0

Mol – Oevel 1-1

Doelpunten: 18’ Maes 1-0, 48’ Kev.Geudens 1-1

Poppel – Kasterlee 3-0

In de begin fase waren de bezoekers de betere ploeg zonder al te veel kansen te creëren. Poppel kwam beter in de match en na een lange bal kon Achterberg net voor rust de 1-0 binnen trappen Net na rust profiteerde Ten brink van een aarzeling achterin bij de bezoekers om de 2-0 te scoren. Kasterlee probeerde nog wel, maar echt gevaarlijk was het niet en Ten Brink kon zelfs de 3-0 nog scoren.

Doelpunten: 42’ Achterberg 1-0, 48’ Ten Brink 2-0, 92’ Ten Brink 3-0

De Kempen B – Oostmalle 0-1

Doelpunt: 67’ Deschrijver 0-1

4B

S’ Gravenwezel-Schilde B – Wijnegem B 2-1

28’ Abdelhafez 1-0; 30’ Van Oppens 2-0, 51’ Vidal 2-1

4C

Sint-Lenaarts B – Wildert 1-2

58’Jacobs 0-1, 83’ Van Damme 0-2, 85’ Van den Broeck 1-2

Heibos – Brecht 3-0

2’ Smol 1-0, 16’ Lambrechts 2-0, 48’ Smol 3-0

Antonia B – Alberta 0-5

2’ Guillaume 0-1, 10’ Van Ginckel 0-2, 14’ Van Ginckel 0-3, 41’ Van Ginckel 0-4, 44’ Guillaume 0-5

Mariaburg B – Sint-Job B 0-7

11’ Broekhoven 0-1, 41’ Michielsen 0-2, 64’ Fooy 0-3, 66’ Mintjens 0-4, 80’ El Ayadi 0-5, 81’ Michielsen 0-6, 89’ El Ayadi 0-7

4D

Hooikt B – Berlaar 0-6

1‘ Smets 0-1, 9‘ Smets 0-2, 29’ Lambrechts 0-3, 44’ Verstrepen 0-4, 49‘ Smets 0-5, 53’ Smets 0-6

Katelijne B – Peulis 2-9

12’ Papen 0-1, 14’ Bosschaerts 0-2, 20’ Bosschaerts 0-3, 25‘ Tchimou 1-3, 38‘ Roelandts 1-4, 43‘ Houdenaert 1-5, 45‘ Bosschaerts 1-6, 57’ Van Bogaert 2-6, 67’ Uytterhoeven 2-7, 71’ Bosschaerts 2-8, 85’ Papen 2-9

4 E

Lentezon B – Westmalle 2-1

10’ Vemeylen 0-1 31’ De Keyser 1-1, 62’ De Keyser 1-2

HIH Turnhout – Emblem 1-2

42’ Gryp 0-1, 74’ Bertels 1-1, 89’ Van Bockstal 1-2

Dosko – Oosthoven 3-1

8’ Clijmans 0-1, 22’ Houtmeyers 1-1, 43’ Adriaensen 2-1, 65’ Lenaerts 3-1

4F

Netezonen – Olen 1-3

2’ Van Looy 0-1, 10’ Soontjens 0-2, 80’ Taels 1-2, 87’ Bouquillon 1-3

Sint-Dimpna B – Heultje 1-4

18’ Nicasi 0-1, 21’ Nicasi 0-2, 42’ Goovaerts 0-3, 54’ Raeymaekers 0-4, 72’ Masudi 1-4

Dessel B – Laakdal 2-0

88’ Ouderits 1-0, 90’ Ouderits 2-0