Ranst – Houtvenne 0-3

In de openinsgminuut kwam Seck alleen voor de doelman, maar die kon het schot keren. Daarna toonde Houtvenne zich twee keer heel efficiënt. Twee keer werd een speler diep gestuurd, twee keer werkte hij goed af. Houtvenne liet Ranst achter de bal lopen, zonder dat het nog tot kansen kwam. De tweede helft toonde Ranst zich heel wat agressiever. Het kreeg een drietal goede kansen waarvan er een ook binnen ging, maar dat doelpunt werd omwille van twijfelachtig buitenspel afgekeurd.De thuisploeg bleef erin geloven, maar een derde tegendoelpunt op de tegenaanval besliste de match helemaal, zodat Ranst met opgeheven hoofd de Beker van België kan verlaten.

Doelpunten: 11’ Dequevy 0-1, 20’ Paumen 0-2, 87’ Van Aerschot 0-3

Mariekerke-Branst – Wellen 1-7

Een heel efficiënt Wellen vond in de beginfase al de pijnpunten bij de thuisploeg en de bezoekers zaten na vijf minuten al op rozen. Mariekerke-Branst kon geen vuist maken en keek bij de rust al tegen ene forfaitscore aan. Na rust wou de thuisploeg vooral de schade beperken en de bezoekers vonden het ook welletjes, zodat de score niet al te hoog meer opliep en El Yazidi toch nog de eerredder kon scoren.

Doelpunten: 5’ Versteeven 0-1, 11’ Meeus 0-2,32’ Versteeven 0-3, 36’ Versteeven 0-4, 39’ Versteeven 0-5, 55’ Poell 0-6, 79’ El Yazidi 1-6, 85’ Vandermeulen 1-7