Eerste

Vosselaar – De Kempen 2-0

In de eerste helft ging de wedstrijd gelijk op met niet al te veel kansen. Direct na rust kregen de bezoekers een grote kans door geklungel achterin bij Vosselaar, maar de doelman redde. De Kempen kreeg ook nog eens een kopkans, maar de tweede helft was Vosselaar de betere ploeg. Na een fout op Van de Kerckhof zette Julien de strafschop om en wat later nam Temmermans een vrije trap in een keer op de slof en besliste de wedstrijd en zorgde voor de eerste zege in drie maanden voor Vosselaar.

Doelpunten: 75’ Julien 1-0 (strafschop), 83’ Temmerman 2-0

Mariekerke-Branst – Antonia 1-0

Beide ploegen kampten met veel afwezigen en vooral voor de thuisploeg was het een belangrijke match. De thuisploeg kwam op voorsprong toen het druk zette, er een misverstand ontstond tussen de bezoekende defensie en de doelman en Martin dit afstrafte. De match ging op en af en net na rust trof Mariekerke de paal. Antonia probeerde gelijk te maken, kreeg daar ook kansen voor maar ook de thuisploeg kreeg nog enkele mogelijkheden op de 2-0 maar er werd niet meer gescoord.

Doelpunt:18’ Martin 1-0

2A

Bonheiden – Bevel 2-3

De bezoekers kwamen na een mooi doelpunt van S.Vervoort op voorsprong, maar daarna zakten de bezoekers weg en nam Bonheiden over. Via Kreydt en Dalle stond er bij de rust een verdiende 2-1 op het bord. De tweede helft zakte Bonheiden in en de bezoekers vielen na een rode kaart zelfs met tien. De thuisploeg kon hier niet echt van profiteren en na ene doorgekopte hoekschop scoorde S.Vervoort de 2-2. Bevel wou meer, Janssens en Vervoort misten nog een uitstekende kans op de 2-3, maar uiteindelijk was het Matthysen die een voorzet zag binnenvallen in de slotminuut zodat de bezoekers de zege nog pakten en tegelijk de leidersplaats.

Doelpunten: 23’ S.Vervoort 0-1, 25’ Kreydt 1-1, 38’ Dalle 2-1, 80’ S.Vervoort 2-2, 89’ G.Matthysen 2-3

2B

Merksplas – Punt-Larum 2-1

De eerste helft verliep heel evenwichtig met niet al te veel kansen en het was Jochems die Merksplas op voorsprong bracht. De bezoekers waren de tweede helft de betere ploeg en Luyckx maakte verdiend gelijk met een mooie vrije trap. De thuisdoelman verrichtte daarna een cruciale redding en aan de overzijde trof Mertens met een afstandschot raak. Punt probeerde nog maar het verdiende gelijkspel zat er niet meer in.

Doelpunten: 35’ Jochems 1-0, 60’ Luyckx 1-1, 74’ Mertens 2-1

White Star – Lentezon 3-0

De eerste helft had de leider het niet makkelijk en de thuisdoelman moest twee keer gepast tussen komen. Na een mooi uitgespeelde hoekschop had Aerts er dan al snel 1-0 van gemaakt. White Star toonde zich zeer efficiënt en na een ingooi kwam Huygaerts plots alleen voor de doelman en scoorde de 2-0. Dit brak de veer bij Lentezon en de tweede helft was een maat voor niets. Op de counter scoorde Van Den Muysenbergh de 3-0 en White Star liet ook nog enkele kansen liggen.

Doelpunten: 8’ Aerts 1-0, 34’ Huygaerts 2-0, 62’ Van Den Muysenbergh 3-0

VC Herentals – Wuustwezel 3-3

Doelpunten: 5’ Vermeiren 0-1 (strafschop), 16’ Dillen 1-1, 27’ Hoefnagels 2-1, 34’ Dillen 3-1, 72’ Belet 3-2, 85’ Vorsselmans 3-3

3A

Hemiksem – Berendrecht 2-1

De bezoekers begonnen met een verzwakte defensie aan de match en de thuisploeg profiteerde hier al snel van via Herrera. Berendrecht knokte zich terug in, de match en kreeg een strafschop, maar die werd gemist. Wat later scoorde Ben Malek de 2-0. De tweede helft zetten de bezoekers alles op alles, troffen paal en lat maar een kwartier voor tijd scoorde Dankers de 2-1. Verder kwamen ze niet en het verdiende gelijkspel kwam er niet.

Doelpunten: 21’ Herrera 1-0, 40’ Ben Malek 2-0, 76’ Dankers 2-1

3B

Rijmenam – VV Duffel 1-3

De eerste helft was de thuisploeg de betere, maar het verzuimde de kansen af te maken en trof onder andere de paal. Na rust kwamen de bezoekers veel beter uit de verf en na een uur stond het na twee mooi uitgespeelde aanvallen 0-2. De thuisploeg vocht terug en kwam verdiend op 1-2 en miste de kans op de gelijkmaker. In de slotfase viel Rijmenam nog met tien en hiervan maakte Truyts gebruik om de 1-3 nog te scoren.

Doelpunten: 60’ Arras 0-1, 64’ Truyts 0-2, 84’ Gordts 1-2, 90’ Truyts 1-3

3C

Wortel – Kasterlee 2-2

In de eerste helft waren er zeer weinig kansen maar met een afstandschot kon De Bie Wortel toch op voorsprong schieten en Kasterlee was ondertussen ook al met tien gevallen. . Na rust schoot Gilops zeer ongelukkig de bal in eigen doel, maar Goossens scoorde direct erna de 2-1. Wortel kreeg tot vier keer toe de kans om de match te beslissen, maar faalde en in de absolute slotseconde kon Boonen na een hoekschop de gelijkmaker nog binnenkoppen wat Wortel met een kater achterliet.

Doelpunten: 40’ De Bie 1-0, 65’ Gilops (og) 1-1, 66’ Goossens 2-1, 91’ Boonen 2-2

Vorst – Linda Olen 2-3

Doelpunten: 14’ De Brouwer 0-1, 15’ Nysmans 1-1, 43’ Vorsselmans 1-2, 64’ Hendrickx 1-3, 72’ Loots 2-3

Beekhoek – Noordstar 3-1

Het eerste kwartier waren er niet veel kansen, maar Noordstar was de gevaarlijkste ploeg, de 1-0 via Vangeel kam dan ook uit de lucht vallen. Ook de tweede helft bleven de bezoekers baas en na een geharrewar kon Hoefnagels gelijk maken. Beekhoek knokte voor wat het waard was en met ene fantastische omhaal scoorde Ceusters de 2-1. Noordstar had nog wel balbezit, maar het was Geeraerts die de match helemaal besliste en Beekhoek een gevleide zege bezorgde.

Doelpunten: 12’ Vangeel 1-0, 64’ Hoefnagels 1-1, 70’ Ceusters 2-1, 79’ Geeraerts 3-1

Tubantia – City Pirates B 3-3

Doelpunten: 15’ Fall 0-1, 17’ Mehdi 0-2, 60‘ Kwaku 0-3, 70‘ Meijer 1-3, 87‘ Boutahar 2-3, 90‘ Boutahar 3-3

Oelegem – Vlimmeren 5-2

Doelpunten: 20’ Dekkers 1-0, 25’ Dekkers 2-0, 54’ Van Gils 2-1, 58’ Ceulemans 3-1, 70’ Ceulemans 4-1, 82’ Van Gils 4-2, 90’ Dekkers 5-2

Sint- Jozef – Oud-Turnhout 0-2

Doelpunten: 24’ D’Haest 0-1 (strafschop), 34’ Hulselmans 0-2